French Culinary Institute hayalim gercek oldu ...





Merhabalar,


New York'a geldigimden bu yana tek hayalim The French Culinary 'de egitim alabilmekti http://www.frenchculinary.com/ Gectigimiz hafta hayalim gerceklesmeye basladı öncelikle Fondant Royal Icing ile baslıyorum hemen arkasından Çikolata, Çiçek ve Pasta teknikleri ile devam edeceğim.



Cok heyecanlıyım, dünyada pasta sefi eğitiminde ve pastacılıkta bir numaralar, gercekten cok elit bir ortam, gecen yaz basında Türkiye tatilim öncesinde cesaretimi toplayıp gidip görüsmüstüm fiyatları ogrenince once duraksamıstım haliyle :)) (web sayfasından da anlasılacagı gibi) ama sevgili esim bana gönüllü sponsor olunca ve cesaret verince New York'a döner dönmez hemen programlara kayıt yaptırdım.



Ve şimdi rüya gibi bir ortamda dünyaca tanınmıs pasta seflerinden egitim almaya basladım, egitimler bittiginde yepyeni bir ben olacagımı simdiden hissediyorum, tarifler teknikler harika.


Bu hafta'nın fotograflarını sizlerle paylasıyorum herkese sevgiler ...



3 yorum:

  1. Amandaa aman sapkasıda önlüğüde nasıl yakışırmışş.Harika bir haber bu. Hep böyle neşeyle gül Simlacım. Sponsor eş'e de kocaman alkış.

    YanıtlaSil
  2. Simlacım senin adına çok sevindim canım :)) bu müthiş eğitiminin fotoğraflarının devamını merakla bekliyor olucam.. bu arada güzel fotoğrafına bakınca neyi hatırladım biliyomusun okuldaki tezgahları :PP Arada tek fark tazgahta çamur yerine pasta var artık.. sen hiç değişmemişsin zamanı durdurmuşsun sanırım :)) hep böyle kal.. çok öpüyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Yaa Sermincim gercekten Seramik okuduk ama pastaci olduk :) Seni bilmem ama ben cok memnunum halimden :)) Ayrica iltlfatlarin icin de cok tesekkurler sekerim, tatli kizini cok opuyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...