Yeni Yıl Kurabiyeleri

Herkese merhabalar, oldukca yogun kurabiye trafiginin arasına bir de Alya'nın tekrar hastalanması eklenince basımı kasıyacak zamanım olmadı...
Neyse ki verilen tüm sözleri yerine getirip kurabiyelerimi yetistirdim ve bu aksam büyük bir keyifle kurabiye fotograflarını yayınlayabiliyorum :)

Benim icin cok büyük girisim oldu New York'da üç Gourme Shop'da kurabiyelerim oldukca ilgi gördü, 2009'u Simlaas olarak güzel bitiriyoruz, 2010'da da daha cokkk kurabiye süsleyip daha cokkkk pasta yapmayı diliyorum ...

Bana uykusuz gecelerimde kurabiye süslerken sohbetiyle eslik eden ve her şekilde destegini esirgemeyen esim'e cok tesekkur ediyorum :)

Veee herkese SAGLIK VE MUTLULUK DOLU BİR YIL DİLİYORUM





5 yorum:

  1. mutlu yıllar canım inşallah daha da iyi bir yıl olur senin için

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık arkadaşım. Anlayışlı eş'e de kocaman bir alkış. Yabancılık çekmene vakit bırakmayıp güzel siparişleriyle seni mutlu edenlere sevgilerimi gönderiyorum. Yeni yıl sana, eşine ve küçük Alya'ya mutluluk ve sağlık getirsin.

    YanıtlaSil
  3. Azmin elinden birşey kurtulmazmış derler. Sen de buna en güzel örneksin sanırım.Yabancı ellerde bak ne güzel siparişler almışsın:)) Umarım orda da güzel bir çevre oluşturursun.Ailene ve sana sağlıklı neşeli ve bol kazançlı yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Desteginiz icin cok tesekkurler arkadaslar , sayenizde kendimi cok daha iyi hissettim.

    Burada sevdiği herkesten uzak olmak cok zor, huyunu suyunu bilmedigim bir yerde ortama ayak uydurmaya ve yeni hayatımıza adapte olmaya calısıyorum bana guzel yorumlarınız moral verdi.

    Cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  5. Canım ellerine,emegine saglık.Bol satısların olsun insallah.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...